- Mesajlar
- 10
- Tepkime puanı
- 3
- Ticaret
- 0 (0%)
Merhaba arkadaşlar. Etsiz çiğ köfte üretimi için gerekli prosedür nedir? izin belgesi, üretim belgesi, gıda mühendisi gereklimi ? kaç m2 alan olmalı? iso standartları vs. gibi.
Benim dikkatimi çeken her köşede börekçi, dönerci, pideci varken ve mutfağında kendi ürettiği ürünü satarken çiğköfte işinde neden kendi ürettiğini satan yerler yok ? yada varda ben mi görmedim?
Bu işin içinde yada dışında olup bilgi sahibi Arkadaşlar fikir belirtirse, öğrenebildiklerini paylaşırsa herkese faydalı olur. forumda konuyla ilgili detaylı paylaşım olmadığı için yeni konu açtım saygılar.
Benim dikkatimi çeken her köşede börekçi, dönerci, pideci varken ve mutfağında kendi ürettiği ürünü satarken çiğköfte işinde neden kendi ürettiğini satan yerler yok ? yada varda ben mi görmedim?
Bu işin içinde yada dışında olup bilgi sahibi Arkadaşlar fikir belirtirse, öğrenebildiklerini paylaşırsa herkese faydalı olur. forumda konuyla ilgili detaylı paylaşım olmadığı için yeni konu açtım saygılar.