Ufak manav mantıklı biz içkiyi tekelden alıyoruz mezeyi mezeciden meyve sebzeyi manavdan bi keyif yapıcaz 1 saat dışarda turluyoruzYakın bir tanıdığımız yaklaşık 10 senedir yapıyor öğrenmek istediğiniz özellikle sorularınız var ise cevaplayabilirim. Sadece meze olarak açtığı yere şarküteri ve önüne ufak bi manav ekledi. Çok ciddi kazanç elde ediyor. Sağında tekel ve migros var solunda ilerde bi tekel daha mevcut. Kim nerden içki alırsa alsın oraya uğramadan evine gitmez.
( Şahsen rakımızı aldıktan sonra o lezzetli ev yapımı mezelerden alıp ufak manavından roka turp limonumuzu almadan eve gitmeyiz.)
Toptan mezeciler çok var piyasada daha kolay olur almak satmak tabi ama hem mezeci kazanacak hem siz. fiyat artacak peki ya mezeleri çok iyi olacak mı? Kendinizin yapma imkanı varsa daha lezzetli daha doğala daha ucuza mal edebilirsiniz diye düşünüyorum. Görüşüm bu şekilde.Mezelerin kurumsal bir firmadan temin edilerek satılması ile kendimiz tarafından yapılıp satılması arasında ki fark neler olabilir.zira ben ciddi bir sermaye ile girmeyi düşünüyorum.önerilerinizi bekliyorum.SAYGILARIMLA